تحولات لبنان و فلسطین

گیلان- علی داودی معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی گیلان وجود ۵۵ هزار سفیر سلامت دانش آموزی در استان را یک ظرفیت مناسب برای آگاهی بخشی و افزایش سواد سلامت جامعه بر شمرد و تصریح کرد: سفیران سلامت باید بتوانند اطلاعات درست سلامت را به مردم بدهند و بر بحث خود مراقبتی متمرکز شوند تا هم در سلامتی خود، خانواده هایشان و مردم جامعه نقش آفرین باشند.

وجود ۵۵ هزار سفیر سلامت دانش آموزی ظرفیت مناسب استان گیلان است

به گزارش قدس آنلاین به نقل از دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ دکتر علی داودی در مراسم اختتامیه جشنواره سفیران سلامت دانش آموزی با بیان این که امروز بیماری های غیر واگیر از جمله بیماری های قلبی عروقی بخش عظیمی از جامعه ما را تهدید می کنند و حدود ۸ تا ۱۲ درصد مردم در گیلان درگیر دیابت هستند، افزود: در چند سال اخیر با همکاری و تعامل بخش های مختلف جامعه از جمله پلیس، تا حدودی بحث تروما و حوادث جاده ای در استان گیلان مدیریت شده است به طوری که آمارها نشان می دهد حوادث جاده ای نوروز امسال سه درصد نسبت به سال قبل کاهش داشته است، در حالی که تعداد خودروها و مسافرت ها به این استان رو به افزایش بوده است.

معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، وجود ۵۵ هزار سفیر سلامت دانش آموزی در استان را یک ظرفیت مناسب برای آگاهی بخشی و افزایش سواد سلامت جامعه بر شمرد و تصریح کرد: سفیران سلامت باید بتوانند اطلاعات درست سلامت را به مردم بدهند و بر بحث خود مراقبتی که در شعار امسال هفته سلامت نیز بر آن تاکید شده است متمرکز شوند تا هم در سلامتی خود، خانواده هایشان و مردم جامعه نقش آفرین باشند.

داودی به مربیان بهداشت و سفیران سلامت دانش آموزی توصیه کرد: تا روش معاینه و خود مراقبتی سرطان پستان را که بسیار ساده نیز است، فرا بگیرند و به دوستان، خانواده و همسالان خود آموزش دهند تا در پیشگیری و درمان زود هنگام این بیماری غیر واگیر اثر گذار باشند.

نادر جهان آرای مدیر کل آموزش پرورش استان گیلان نیز ضمن قدر دانی از مشارکت دانشگاه علوم پزشکی گیلان در برگزاری همایش سفیران سلامت دانش آموزی استان، با اشاره به پیشینه خوب استان گیلان در حوزه سلامت، گفت: کسب این جایگاه و پیشینه خوب سلامت در گیلان به عوامل مختلفی از جمله جغرافیای فرهنگی، جغرافیای پاک انسانی، آب و هوای خوب، حساسیت و دقت نظر مردم گیلان ربط دارد. وی ادامه داد: اگر امروز از استان گیلان به عنوان یک استان سالخورده از نظر جمعیتی یاد می کنند ولی این امید به زندگی بالایی که در استان گیلان وجود دارد حکایت از توجه مردم به بحث تغذیه سالم و سلامتی است.

وی خاطر نشان کرد: برنامه سفیران دانش آموزی که به منظور ارایه فرصت هایی به دانش آموزان برای تغییر رفتارهای ناسالم و نهادینه کردن رفتارهای مناسب در آن ها و همچنین جلب مشارکت فعال دانش آموزان و توانمند ساختن آنها در امر آموزش مفاهیم سلامت محور به سایر همسالان در مدارس با مشارکت وزارت بهداشت از سال ۱۳۹۵ در حال اجراست در بحث افزایش سواد سلامت جامعه اثر گذار بوده است.

وی ادامه داد: در سال تحصیلی ۹۸-۱۳۹۷ تعداد سفیران سلامت در مدارس از ۱۵ درصد به ۱۶ درصد کل دانش آموزان استان گیلان رسیده و در حال حاضر بالغ بر ۵۵ هزار نفر سفیر سلامت دانش آموزی در گیلان فعالیت می کنند.

در ادامه از رییس مرکز بهداشت رشت، مدیران شبکه بهداشت و درمان رضوانشهر و لاهیجان که سفیران سلامت دانش آموزی تحت پوشش مراکز بهداشتی درمانی تحت سر پرستی آنها حایز رتبه نخست تا سوم را از آن خود کرده بودند با اهدای لوح سپاس و تندیس تقدیر شد. همچنین از ۶۰ نفر از مجریان برتر و ۲۰۰ نفر از دانش آموزان منتخب جشنواره با اهدای لوح سپاس و تندیس جشنواره تقدیر شد.

گفتنی است: جشنواره سفیران سلامت دانش آموزی برای سومین سال پیاپی جهت بروز خلاقیت ها و نوآوری دانش آموزان و ایجاد انگیزه بیشتر آنان در سه محور خود مراقبتی، تغذیه سالم و آلاینده های زیست محیطی در قالب نقاشی انشاء، داستان و عکاسی در هر چهار دوره تحصیلی مدارس استان گیلان در پنجمین روز هفته سلامت با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار گردید و بیش از ۱۲ هزار و ۱۰۰ اثر دانش آموزی به این جشنواره ارسال شد .

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.